Aromaterapeuttinen hoito

Aromaterapeuttinen hieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä sekä kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Aromaterapiassa hyödynnetään eteeristen tuoksuöljyjen terapeuttisia ominaisuuksia. Eteerinen öljy valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Valinta perustuu öljyn käyttötarkoitukseen ja -alueeseen.

Hieronta tehdään asiakkaan maatessa hoitopöydällä. Rentouttavan hellävaraisten otteiden tarkoituksena on eteerisen öljyn imeyttäminen ihoon. Hieronnassa käydään läpi selkä, jalat, kädet, vatsa-alue sekä kasvot. Kerrallaan paljaana on vain käsiteltävä alue, muutoin asiakas lepää lämpimästi peiteltynä. Hoidon kesto n. 1-1,5h

Monet käyvät aromahieronnassa jo pelkästään sen rentouttavan ja rauhoittavan vaikutuksen vuoksi. Hoidolla on saatu apua myös unettomuuteen, stressiin ja stressistä johtuviin ongelmiin, kuukautis- ja vaihdevuosiongelmiin, lihasjännityksiin ja -kipuihin, ruoansulatusvaivoihin.

Aromahierontaa ei voi tehdä jos on syöpä, pahanlaatuisia kasvaimia, infektioita kehossa, tulehdussairauksia, tarttuvia ihottumia, sydänsairauksia, tai muita vakavia sairauksia, vaikea astma tai on raskaana.

Hoidon jälkeen suositellaan viettämään rento ja rauhallinen loppupäivä. Vettä tulisi juoda riittävästi.

Mainokset