Shiatsu

Shiatsu perustuu Perinteiseen Kiinalaiseen Lääketieteeseen (PKL). Kehossamme virtaa elämänenergiaa eli Qi:tä. Qi kiertää kehon meridiaaneissa eli energiaradoissa sekä sisäelimissä. Ulkoiset tai sisäiset tekijät mm. stressi, fyysiset, psyykkiset ja emotionaaliset rasitteet, vähäinen uni, liikunnan vähyys, epäterveellinen ravinto jne. haittaavat ja epätasapainottavat energiavirtausta. Shiatsun avulla keho tasapainottaa energiavirtaukset. Hoito tasapainottaa myös mieltä ja parantaa verenkiertoa, lymfakiertoa sekä aineenvaihduntaa. Lievittää kipuja ja vahvistaa puolustusjärjestelmää.

Hoito tehdään asiakkaan maatessa lattialla futonpatjalla, joustaviin ja rentoihin vaatteisiin pukeutuneena. Hoito tehdään kämmenen ja sormen painalluksilla ja venytyksillä meridiaaneja pitkin.

Shiatsulla saadaan hoidottua niska-, hartia- ja selkäongelmia, lihaksen jännitys- ja kiputiloja, päänsärkyä, ruoansulatuksen ongelmia, stressiä, unettomuutta, väsymystä. Hoito on erittäin rentouttava ja rauhoittava.

Shiatsu ei sovi, jos on raskaana, jos on syöpä, tai muu vakava sairaus, vahva kemiallinen lääkitys, vakavia mielenterveysongelmia (psykoosi yms).

Mainokset