Vyöhyketerapia

Onko elimistösi epätasapainossa?
Kärsitkö unettomuudesta?
Stressistä?
Migreenistä?
Onko ruoansulatusjärjestelmässä häiriöitä?
Onko vauvallasi koliikkia? vai haluatko rentoutua?
Mikäli vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, suosittelen lämpimästi vyöhyketerapiaa.

Mitä on vyöhyketerapia?

Vyöhyketerapia on rentouttavaa ja miellyttävää hoitoa, jossa käsitellään kehon eri alueet heijastepisteiden, pääsääntöisesti jalkaterien kautta. Käsittelytekniikkana käytetään hierontaa ja lempeää painallusta. Hoito on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa käsitellään koko keho ja tehostettuna ne alueet missä häiriöitä esiintyy. Vyöhyketerapian tärkein vaikutuskanava on hermosto. Vyöhykkeitä käsittelemällä stimulaatio menee hermoratoja pitkin keskushermostoon ja eteenpäin vegetatiivisen hermoston kautta kohde-elimeensä. Elin pyrkii tasapainoiseen toimintaan.

Heijastepisteiden käsittely tasapainottaa kehon toimintaa ja näin voidaan ylläpitää terveyttä ja saada häiriötiloja pois. Vyöhyketerapialla saadaan aikaan elimistön puhdistautumista, keho laittaa hoidon vaikutuksesta kuona-aineita liikkeelle. Hoito sopii erinomaisesti stressin ja ruoansulatusvaivojen hoitoon, hormonaalisiin häiriöihin ja vauvojen koliikkiin sekä lihasjännityksiin ja päänsärkyyn.

Mistä hoito koostuu?

Hoito kestää n. 1-2 h. Hoidon alkuun tehdään luottamuksellinen asiakashaastattelu ja jalkakylpy. Hoito tehdään hoitopöydällä selin makuulla tai puoli-istuvassa asennossa. Lisäksi voidaan ottaa kasvojen, käsien tai selän heijastealueiden käsittelyä painannalla ja hieronnalla sekä korvan akupisteiden painamista eli aurikuloterapiaa.

Mitä sinun tulisi huomioida?

Hoidon jälkeen muista juoda vettä, jotta hoidon aikana liikkeelle lähteneet kuona-aineet saadaan kehosta pois.Nauti hoidon jälkeisestä olotilasta ja vietä rento ja rauhallinen loppupäivä!


Mainokset